CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

12 October 2012

Muka budak sekolah?

Farah Zahid | 20:25 |
Salam sejahtera ke atas sekalian kamu...

berikut adalah situasi di sebuah kolej.

budak A : weh, ni muka kau? macam budak sekolah je, innocent giler! *sambil belek kad matrik*
budak B : huh, serius ah. tak percaya aku tengok. baru nak amik SPM eh? haha!
budak C : erkk.. *sigh*

apa perasaan korang kalau jadi budak A atau B?
dan apa plak perasaannya kalau korang ada kat tempat budak B?

ekceli, situasi ni, terjadi kat cik FS kira-kira 5 tahun lepas. tapi cik FS tak mau kasi tau la, samada cik FS jadi budak A, B, atau C. korang teka la sendiri ek? kih kih.

kad matrik limited edition, keluaran 2006 punya ni :D
masa nak buat check-up dulu, pernah orang kat hospital tu tanya macam ni,
"akak ni, kerja kat Peladang ke? pengurus kat pejabat Peladang eh?"
aigoo, nampak muka ku sudah bekerja ke masa tu? bangga jugak, sebab nampak matured kot, bhahahah.. *pesen ayat macam nak kena lempang lelaju*

muka kat kad kolej kediaman, tak formal gila..
bantai je, buat pun dah tahun akhir, kah kah!

FS :
kitaran period macam terganggu, huu.. stress gamaknya.. (-.-")

1 comment:

  1. oo..student UPM ke..my wife ex-UPM..zaman remaja dulu selalu kuar masuk pegi amik dia kat kolej ke-2..hehehe

    ReplyDelete

terima kasih sebab sudi komen di entri ini,
sila datang lagi untuk memberi komen.

(^o^)

Entri Popular

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright Reserved © 2010-2015 musafir-di bumi-Tuhan. Powered by Blogger.