CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

31 October 2010

tigasatusatukosongduaribusepuluh

Farah Zahid | 13:17 |
:: tigasatusatukosongduaribusepuluh ::



Hari ini ulangtahun kelahiran Angah yang ke-20.
Kepada Angah,
semoga sentiasa berada dalam rahmat Allah,
dan berjaya dunia akhirat.
(aku tahu, kau sentiasa mengikuti masam-manis)

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *


Oke,
2 keyword yang atas aku tak heran.
Yang ke-3 plak, 'aku belum nikah age27'?
Ada ke entri aku berkaitan dengan keyword tersebut? musykil.

serius, aku tak ada buat entri berkenaan contoh soalan,
cuma ia berkenaan interview yang aku hadiri.

Untuk keyword 'ummi farhha' plak,
beliau adalah roomate aku di matrik.

Next, next, next ...
'novel bosan'? huh?
aku rasa tu berkenaan entri aku bercerita pasal novel 'Legenda Elfarren',
tapi novel tu tak cukup membosankan, hua hua hua ...

Anuar zain? aku? lim? dan islam?
ouhhh ... apakah itu?
rasanya tak ada yang berkaitan kot?

Yang last plak,
memang ada page khas berkaitan usuluddin.

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *


Aku meradang sungguh pasal travian ni, gggrrrr .. !
Agak kurang ajar player yang serang tu,
sebab bertubi-tubi serang kampung aku,
sedari pagi tadi hingga tengahari ni,
padahalnya aku online sampai jam 2 pagi,
bila aku bangun siang ni, dapat laporan,
mereka serang kampung lepas aku offline,
@#%!^#&!(#&^$%!!
(bahasa kasarnya : macam celaka!)

6 comments:

  1. hahaha! ada pulak orang google nama rumet ko?

    ReplyDelete
  2. @V.Pop : haha..tu yg aku tak xpect..

    ReplyDelete
  3. awak, seronok ke travian tu? @_@ teringin lak main. macam the sims?

    ReplyDelete
  4. @Puteri Dyla Qistina : emm,pd sy best laa jgk..byk strategi..
    jarang gurlz main travian,tp ada je..
    cuba la singgah kat site Travian..
    ^.^

    ReplyDelete
  5. pic ngn burung tu dah mcm nak terbang jer...tgh blajar terbang ker?hehehe

    ReplyDelete
  6. @zoncapriku : masa tu kat zoo,adik jadi volunteer utk tmpt burung tu hinggap dan makan bijian..

    ReplyDelete

terima kasih sebab sudi komen di entri ini,
sila datang lagi untuk memberi komen.

(^o^)

Entri Popular

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright Reserved © 2010-2015 musafir-di bumi-Tuhan. Powered by Blogger.