CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

04 October 2010

Khas : Travian

Farah Zahid | 05:15 |

Di keheningan malam,
errkk...
silap, silap..

Aku cuma nak introduce,
sejenis game yang ku kira seronok dan perlukan strategi yang mantap,
teamwork dan kesetiaan yang tidak berbelah bahagi.
:: Travian ::

Aku join game ni kira-kira 2 bulan yang lepas kat server 4 versi my,
manakala hampir 3 minggu yang lepas plak kat speed server 3x versi my.


halaman utama

server 4 (Travian my4)

speed server (Travian myx)

Pada aku, game ni memuaskan.
(pehh, sempat blogging dan join game online)
Aku tak tahu nak share apa lagi berkenaan game Travian ni,
banyak sangat kalo nak ceritakan sume,
macam2 ada..! hak hak hak..
Kalo korang nak tahu lebih lanjut, terperinci dan detail,
(erkk, bukan ke sama maksud?)
Detail ada di sana,

:: Selamat bermain Travian ::





p/s :
dulu main permainan tradisional macam batu seremban dan galah panjang..

5 comments:

  1. aku xmau main game..nanti gua lalai ;p

    ReplyDelete
  2. @HaNTwO
    hek..
    tak mau main game takpe..
    takde hal laa..
    :p

    ReplyDelete
  3. @sErizawa
    x main kat ctu..
    1st main travian,terus terjah my4..
    napenye?

    ReplyDelete
  4. eh eh??? ade rase macam pernah kena serang dgn aku tak kt mys4 tu???

    *p/s : kalau nk letak link, bg la link persendirian travian...mana la tau blh dapat travian gold....

    ReplyDelete

terima kasih sebab sudi komen di entri ini,
sila datang lagi untuk memberi komen.

(^o^)

Entri Popular

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright Reserved © 2010-2015 musafir-di bumi-Tuhan. Powered by Blogger.