CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

09 October 2010

Idea, oo idea . . .

Farah Zahid | 11:28 |

Err..
emmm...
aaaaa.....
urgghh.....
Apa aku ni?
adeh....

Oke laa,
aku tak ada ide untuk entri yang ni,
sedang mencari-cari ide sebenarnya.


kad jemputan untuk tetamu - ibu bapa
Gambar yang kat atas ni adalah kad jemputan kahwin ke majlis konvo UPM ke-34,
hanya 2 orang je yang boleh masuk dalam dewan,
uhuhu...
Kanak-kanak bawah 12 tahun tak dibenarkan masuk.



novel yang aku sedang baca
Masa aku ke Serdang 2-3 hari lepas,
gi jenjalan dengan teman-teman cosmate aku.
Tak sah kalau tak keluar jenjalan, window shopping bila dah sampai ke Serdang,
lagi-lagi dah jumpa teman-teman cosmate,
macam tak hengat dunia,
har har har...
Antara hasil keluaran duit aku,
novel Legenda Alfarren ni laa yang aku dapat sambar sebiji.
Lain yang aku cari,
lain yang aku jumpa dan beli,
hik hik..



p/s :
masih belum apply cuti extra 2 hari.. *sigh*

6 comments:

  1. wanita dan window shopping memang susah nak dipisahkan...

    *tak kurang gak segelintir lelaki ;D

    ReplyDelete
  2. ha! bgus kanak2 umur bwh 12 taun xdibenarkan masuk! aman ckit dunia! hmph! (eeh, mcm Mika lak yg nk kne pg sn. lol) :P

    ReplyDelete
  3. @YOUsoF
    hehe..
    jenjalan cuci mate tu biase la kan..
    :p

    ReplyDelete
  4. @~Mika Darkness~
    takpe,diorang boleh duduk kat luar dewan,
    nak memekak pn tak jadi masalah..
    hee~

    ReplyDelete

terima kasih sebab sudi komen di entri ini,
sila datang lagi untuk memberi komen.

(^o^)

Entri Popular

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright Reserved © 2010-2015 musafir-di bumi-Tuhan. Powered by Blogger.