CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

23 September 2010

Posto, posto..

Farah Zahid | 21:35 |

Yosh!
Akhirnye ape yang aku tunggu2 tibe jugak..
Tada......!!






Aku sangat menunggu surat2 dari sane, hi hi hi..
Actually, ade 2 surat aje, 1 bagitahu keputusan latihan praktikal dan status aku,
dan yang 1 lagi tu surat untuk konvo aku..
Haa...ingat lagi the perfect ten aku?
Tak sabar rasenye...
Mudah2an dipermudahkan segalanye...
Sape yang rase tempat dia study dekat2 ngan UPM Serdang,
boleh laa kan datang ke pesta konvo ni...
^__^





p/s :
tetapkan tarikh nikah plak pasni..

4 comments:

  1. goodluck in whatever u do ya sis;) take care..

    first time ziarah di sini:)) salam kenal, salam silaturahmi.

    ReplyDelete
  2. @FIFIEY LYCHEE MARATION
    oke,
    thanks...
    salam kenal jua..
    ^_^

    ReplyDelete

terima kasih sebab sudi komen di entri ini,
sila datang lagi untuk memberi komen.

(^o^)

Entri Popular

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright Reserved © 2010-2015 musafir-di bumi-Tuhan. Powered by Blogger.