CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

30 September 2010

Ganti balik!

Farah Zahid | 12:11 |

Tade kaitan ngan yang idup ataupun yang telah mati,
okeyh..
1st of all,
aku mohon maaf banyak2..
semalam aku tak sempat online untuk check korang yang sudi menjengah masam-manis,
sebab aku agak keletihan,
sampai umah dekat kul 8 malam,
hu hu hu hu....
(padahal umah ngan tempat keje ta jauh mane)
Sampai2 aje kat umah, terus lepak,
lepas dah siap sume2 ape yang patut,
aku terperap dalam bilik,
layan majalah Remaja baru.
Pastu gelak sorang2, har har har...
(sebab ade bahan yang melawakkan aku, so aku gelak ah..)

Actually,
aku jadi lambat balik sebab kat kedai ade penyangak customer dan boss,
yang sedang bersidang dan membuat MoU, huh..
Aku memang kena tunggu boss abes bersidang sebab dia tak bawak kunci kedai,
akibatnye,
aku sebagai penjaga kedai yang harus menunggu dia hingga dia selesai,
baru laa aku mengunci kedai.
(ikutkan ati, mau je aku tinggalkan boss, har har har....giler jahat!)
Full stop, merepek sude..

tempat aku bekeje



p/s :
dah kawen nanti macam ta mau bekeje..

4 comments:

  1. ni kerja apa nih?? macam boleh online setiap hari je!! Ini dah cukup bagus!! Hahaha

    ReplyDelete
  2. @WZulhilmi
    keje ape?
    tak kan la CEO plak....
    :p

    ReplyDelete
  3. ko mmg CEO pun..(chief executve online)..haha..bedal je tulis:P

    ReplyDelete
  4. @SYJ-hafiz@acong
    peh..
    amik sebijik..
    haha..
    skrg part timer,
    bleh ar nak online selalu...
    ngeng3...

    ReplyDelete

terima kasih sebab sudi komen di entri ini,
sila datang lagi untuk memberi komen.

(^o^)

Entri Popular

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright Reserved © 2010-2015 musafir-di bumi-Tuhan. Powered by Blogger.