CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

30 September 2010

Emang dasar manusia

Farah Zahid | 23:26 |


Huh, sialan..
What the hell?
Aahh...
Bukan nak memaki ape pun,
tapi hakikatnya aku memang sedang memaki,
tak pasal2 plak kan?

Oke,
aku mohon maaf,
kalo aku terkasar bahasa segala.
Aku perempuan,
tapi mulut aku agak 'lelaki',
sebab lelaki biasa2, yang selalu2 cakap kasar dan memaki2,
bila ada sumthin yang diorang tak puas ati,
tapi aku tahu,
ada juga lelaki2 yang tak memaki.
So pada lelaki2 yang tak memaki hamun mencarut segala,
tahniah aku ucapkan.
Anda memang soleh dan patut menjadi contoh,
serta sesuai menjadi idaman kalbu,
menjadi penenang jiwa bagi perempuan solehah.
Oh, apa yang aku mengarut ni?



Actually,
hidup aku menjadi tak berapa stabil sejak akhir2 neh,
kerana setelah aku kira2,
hampir separuh masa emas ku yang telah Pencipta anugerahi,
telah dihabiskan dengan mengadap laptop dan online,
sedang masa bekeje juga begitu,
apatah lagi bila sudah pulang ke rumah.

Maybe ni petanda untuk aku stop berblogging?
petunjuk untuk aku membuang bahan duniawi semata2,
dan kembali ke pangkal jalan?
atau kembali ke rahmatullah?
 ( ish, rahmatullah apa plak ni? )
:: wallahu'alam ::




p/s :
minda terasa penat, hati menjadi resah, diri tak keruan..

4 comments:

  1. (°n°) ape yg k.ayaz mengarut ni?!
    jgn la ckp cm tu... T^T

    btw, gmbr ank kucing tu mmg comel.

    ReplyDelete
  2. nape nak stop plak?? yang hang g men blog sampai x hingat dunia kenapa??? men sekadar yang perlu udah ler...

    ReplyDelete
  3. @~Mika Darkness~
    tade la...
    saje..
    release ketegangan..
    hee..

    ReplyDelete
  4. @HaNTwO
    lah..
    tak laa sampai tak hengat dunia..
    sebab aku ingat akhirat je laa..
    :p

    ReplyDelete

terima kasih sebab sudi komen di entri ini,
sila datang lagi untuk memberi komen.

(^o^)

Entri Popular

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright Reserved © 2010-2015 musafir-di bumi-Tuhan. Powered by Blogger.