CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

25 September 2010

Argghhhhh....!!!!

Farah Zahid | 12:10 |




.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Hari ni blog aku tade entri besh, sengal or wateva jenis pun untuk bacaan korang,
sebab aku tade ide nak tulis pasai pa.
Maybe sebab hari ni hari cuti pada korang2 yang keje isnin-jumaat,
dan pade korang2 yang masih study kat mane2 yang takde lecture pade hari nih,
menyebabkan aku ketandusan ide untuk post entri besh.
So entri aku untuk tengahari ni simple dan meraban..
Aku nak blogwalking hari ni puas2 sambil cari ide,
malangnye setakat tengahari neh,
kadar speedo broadband aku amat laa tak memuaskan,
so aku terpaksa wat mende laen di samping blogwalking.


Juz ade 1 ingatan ikhlas dari tuan blog,
pade korang yang singgah sini,
abang2 ensem, kakak2 chumey, adik2 manje, tuan-puan,
hadirin hadirat sekalian,
(erkk...macam dalam event plak)
aku mintak budi baik korang,
tinggalkan laa link korang kat page "Tinggalkan Jejak",
supaya mudah aku nak trace balik jejak korang.
Kadang aku tak sempat nak check kat shout box,
maybe ade yang aku ter'miss' blog korang,
rugi wooo kalo tak singgah blog korang2 yang ensem chumey lotey neh..

2 comments:

  1. hekkk entri mcm ni pon ade :P
    kita nantikan sama2 entri meletop dari dia :P

    ReplyDelete
  2. @suffer8zine
    ade je...
    sbb tuan blog tade ide,
    har har har...


    (haru jap,dahla speedo broadband cam kekure..huhu...)

    ReplyDelete

terima kasih sebab sudi komen di entri ini,
sila datang lagi untuk memberi komen.

(^o^)

Entri Popular

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright Reserved © 2010-2015 musafir-di bumi-Tuhan. Powered by Blogger.