CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

05 July 2012

21SX : Tuttt?

Farah Zahid | 09:20 |
Salam sejahtera ke atas sekalian kamu...

bukan adegan SX okeh?

Woo, tajuk nak 21sx, *bosan dah guna 18sx*
apa ni cik farah oiii..
Oke, saya mengaku,
entri saya tak sehebat entri Hamzah kalau masuk bab-bab SX nih,
tak caya? korang gi la ushar sesawang dia,
kalah entri saya, har har har...

Haa kan?
apsal reramai suka search menda alah yang berbaur SX ni ek?
kalau setakat untuk maklumat, takde problem sangat,
yela, kot la ada lelaki/perempuan yang segan nak jumpa dokter,
tu yang duk search segala-related-dengan-SX ni, kan?

Apa kata,
korang klik link-link kat bawah ni,
nak sangat kan, search pasal SX bagai,
nah, klik la sebijik-sebijik..

1- Cerita Seks
2- Gambar 21sx
3- Kahwin & Seks
4- Kuatkan Tenaga
5- Cerita Sperma

ps :
sila jangan rasa geram, heu heu heu... :P


aYaz :
apsal ek, budak kecik sekarang mudah benor terjebak dengan cinta? sampai sanggup lari dari rumah, lari dari asrama, semata-mata nak ikut pakwe la, kekasih hati la, kekasih gelap la.. heh, kalau betul pakwe-pakwe awak tu sayangkan awak, jadah apa diorang ajak lari, ajak buat benda tak elok?

1 comment:

  1. pelik dgn bdk2 sekolah skrg . ade ke ptot snggup lari rumah . tak ksian ke kt parents ? slama ni bole plak dy hdup tnpa ad pkwe. ish Y___Y

    ReplyDelete

terima kasih sebab sudi komen di entri ini,
sila datang lagi untuk memberi komen.

(^o^)

Entri Popular

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright Reserved © 2010-2015 musafir-di bumi-Tuhan. Powered by Blogger.