CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

14 September 2012

Senyum, tak perlu kata apa-apa...

Farah Zahid | 21:29 |
Salam sejahtera ke atas sekalian kamu...

Tempat : home-sweet-home
Masa : petang lepas asar macam tu

Long, kalo dia nanti keje kat KL, ko pun cari keje kat sana jugak la.
Erkk? apsal plak mak?
Yela, kat sana senang nanti.. sedara-mara pun ramai kat area sana.
Ehm, nanti dah kawen senang...
*ermmmm..* (senyum sengih sesorang, haha)

Ye, ada betulnya kata mak tu,
semua dalam plan, macam-macam kot ada dalam kepala ni,
cuma belum dapat direalisasikan (<--- perghh, guna word mantop!) buat masa sekarang,
insyaAllah, satu masa nanti, ada rezeki melimpah ruah, diberi kesempatan,
ada la yang jadi kenyataan... :)

notakaki :
bila bakal mertua yang sini dah menyebut-nyebut, kita ni haa jadi penat dengarnya..

FS :
orang lain sebok iPhone, iPad, aku? pad pun dah cukup, kih kih! opssss.. :P

6 comments:

  1. Replies
    1. nasi minyak kat kedai la tu.. ehehe~ :P

      Delete
  2. semoga berjaya...weeeehuuu ! (◕‿◕✿) salam kenal..

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam kenal jugak.. mekasih ye azie.. :)

      Delete
  3. Salam kenal..." jangan tunggu lama-lama"...hehhehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam kenal jugak encik fadzli.. hee, tak nak lama2 pun.. harap kawan2 blog doa2 kan kitorang.. mekasih ye..

      Delete

terima kasih sebab sudi komen di entri ini,
sila datang lagi untuk memberi komen.

(^o^)

Entri Popular

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright Reserved © 2010-2015 musafir-di bumi-Tuhan. Powered by Blogger.