CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

13 September 2012

Mentang-mentang kau besar!

Farah Zahid | 14:48 |
Salam sejahtera ke atas sekalian kamu...

Beng.....
ouh, boleh la disambung dengan -ang atau -kek.
kau ingat kau besar, kau sorang je nak lalu?
mentang-mentang aku kecik, kau buat tak nampak je?
eh, sabar jela aku!


Kita yang guna jalan raya ni, janganlah nak berlagak sangat.....
sekalipun kau drive kereta besar, kau kena ingat, bukan kau sorang je yang guna jalan raya,
motosikal ada, basikal ada, dan kereta-kereta yang tak berapa besar macam kereta kau.
dah la tu main redah je, takde signal apa pun, macam dah kau tu kebal dan berkuasa sangat, huh!

FS :
horror, bila tetiba dipintas oleh kenderaan besar, terutama bila kita tunggang motosikal

2 comments:

  1. org kereta mahal2, besar2 ni harap kereta je besar and mahal tp signal tak reti nak guna. maybe rosak kot. huhu

    ReplyDelete
  2. kena bayar kot nak bagi signal tu.. keh keh..

    ReplyDelete

terima kasih sebab sudi komen di entri ini,
sila datang lagi untuk memberi komen.

(^o^)

Entri Popular

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright Reserved © 2010-2015 musafir-di bumi-Tuhan. Powered by Blogger.