CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

24 September 2012

Bukan 21SX : Panjang atau pendek?

Farah Zahid | 11:02 |
Salam sejahtera ke atas sekalian kamu...

Lama dah fikir pasal ni. Panjang ke, pendek?
Yang mana satu sesuai? yang mana lebih best?

Hah, korang jangan nak duk fikir benda lain, lempang laju-laju karang!
Grrrrr...


notakaki :
ada yang suka panjang, ada yang suka pendek.. style update entri, readers tak perlu nak banding-banding sebab setiap blogger ada cara tersendiri, blog memasing kan? :)


FS :
auto-publish entri, dalam perjalanan balik ke Johor, insyaAllah..

2 comments:

terima kasih sebab sudi komen di entri ini,
sila datang lagi untuk memberi komen.

(^o^)

Entri Popular

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright Reserved © 2010-2015 musafir-di bumi-Tuhan. Powered by Blogger.