CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

05 October 2010

Pra-konvokesyen

Farah Zahid | 08:50 |

Hari ini?
Hmm..
saat korang baca entri ni, aku bukan di depan laptop, okeh?
Mungkin aku sudah pun berada di dalam bas,
dan mungkin dah sampai di mana2 plaza tol,
ataupun juga di hi-way utara-selatan,
mungkin juga bas ni sedang berhenti rehat.
(itu pun jika driver ni berhentikan bas di R n R)


Aku menaiki bas ke Serdang bersama seorang cosmate ku,
dan dijangka tiba di sana tengahari nanti,
dan bakalan dijemput oleh seorang lagi cosmate ku.
Oleh sebab beliau ada kereta sendiri,
maka dah macam tugasan beliau untuk menjemput kawan2 beliau ini,
hehehehe...

Atas urusan apa aku ke Serdang ni?

Hari ni aku akan ke tempat aku study selama 4 tahun iaitu UPM Serdang,
untuk menguruskan hal ehwal berkaitan konvo ke-34.
Emm,apa lagi ye?
di sana nanti kena join rehearsal konvo,
dan bagi sesi aku, rehearsal dijalankan pada 06hb ni.

The perfect ten - 101010

Buat masa ini,
aku rasa tu je yang dapat aku sharekan.
Nanti ada apa2 lagi latest,
aku postkan dalam masam-manis ni.
Doakan aku selamat selamat sampai ke destinasi.
Terima kasih readers.

:: sayang anda semua ::



p/s :
maybe akan ada gath dengan cosmate2 aku

8 comments:

  1. tahniah bebanyakk ditempekkan kat muke anda..mcm best je kombokesyen ni..lambat lagi aku nk abeh blaja ni..nanti aku abeh blaja,aku nk wat entry pasal kombo ni jugak la..haha

    ReplyDelete
  2. moga selamat sampai ke destinasi...kalo hang terer p carik aku kat UPM..

    ReplyDelete
  3. eh same ngn kembo den la konvo 10.10.10

    ReplyDelete
  4. jgn lupa ye update pasal hari Isnin tu.. huhu..

    ReplyDelete
  5. terima kasih pada sume..
    ^.^

    ReplyDelete
  6. tahniah la da grad...:)

    ReplyDelete
  7. @Shino
    hee..
    blm lg,tp bakal la..
    :)

    ReplyDelete

terima kasih sebab sudi komen di entri ini,
sila datang lagi untuk memberi komen.

(^o^)

Entri Popular

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright Reserved © 2010-2015 musafir-di bumi-Tuhan. Powered by Blogger.