CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

04 January 2013

Iklan ubat gigi Colgate

Farah Zahid | 11:05 |
Salam sejahtera ke atas sekalian kamu...

Salam hari Jumaat, bersamaan 21 Safar 1434 H. semoga semuanya sihat dan ceria selalu. :)

pepatung di pokok kunyit dan si Oren yang bermain di tanah
Ahamdulillah, keadaan kesihatan empunya blog dah semakin baik, demam pun dah kebah, ni yang laju je 10 jari tangan menaip entri baru pada hari ke-4 untuk tahun 2013. hehe.

dari kiri : unkel Hafiz (cousin), Angah dan empunya blog
See? inilah dia iklan ubat gigi. haha.
asal bergambar je, bukan takat senyum malu-malu kambing, dengan gigi pun nampak.
gambar atas ni masa saya hadir majlis kahwin sepupu sebelah abah yang kitorang panggil dia Angah Nazri. lama dah majlisnya, bulan September 2012. hari ni baru tunjuk gambar, hadeh!
entah apa mimpi, mak sedara Angah Nazri minta saya dan Angah jadi tukang bagi bunga telur waktu sesi merenjis-pilis pengantin. tu yang 'harus' pakai bunga kaler biru yang dipin kat tudung.
notakaki :
senyum itu sedekah; tapi awas, jangan senyum semberono, nanti disalah nilai oleh orang yang memandang .. :)

FS :
mulai sekarang dah kena start fikir mana yang perlu untuk langkah seterusnya, gabra jugak nih!

0 kata-kata indah:

Post a Comment

terima kasih sebab sudi komen di entri ini,
sila datang lagi untuk memberi komen.

(^o^)

Entri Popular

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright Reserved © 2010-2015 musafir-di bumi-Tuhan. Powered by Blogger.