CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

07 November 2010

Suai kenal blogger .. anda berminat?

Farah Zahid | 12:04 |


Amacam?
nak join sesi suai kenal?
silakanlah ..

Dianjurkan (dah macam pertandingan la plak ..) oleh seorang blogger terkenal,
yang aku rasa beliau dah sangat dikenali umum.
Tadaa ... !
inilah beliau, Ben Ashaari ..


- klik imej di atas untuk join sesi suai kenal -

Aku tak tahu macam mana boleh start follow blog beliau,
sebab tetiba je dah follow,
hehehe ..

adeh,
tak tahu nak merepek menaip apa dalam entri ni,
emm .. oke lah ..
selamat datang melawat masam-manis pada siapa-siapa yang datang menjengah,
masam-manis ni baru je lepas sambut ulangtahun, ehh .. ulangbulan ke-6,
seperti kata kak diana, dah boleh meniarap, hehe .. (macam baby la plak kan)





aYaz :
teringat kisah bersama blogger terkenal, ehe ..

10 comments:

  1. kalau ben mmg x dinafikan lagi, baru tadi im dgn die

    Terkini : Enter

    ReplyDelete
  2. whoaaa.~
    eden follow yerpp .. :D ..

    ReplyDelete
  3. waa.. ramai join ben ashaari nye program..bgs2

    ReplyDelete
  4. Loh... Orang Batu Pahat ke? Kamupong saya dekat Parit Raja nun... Hehe!

    Salam kenal aYaz!

    ReplyDelete
  5. hai ayaz~~
    salam perkenalan~~

    ReplyDelete
  6. @suffer8zine :
    hehe..

    @zacky ~786~ :
    thx sbb sudi follow.. :)

    @♠ aQ.DaN.pUtera.kU ♠ :
    slmt berkenalan jugak.. ;)

    @Darkbatman :
    baru nak meniarap laa katakan..ehe..

    @Ciao Annin-sama :
    slmt berkenalan.. :)
    batu pahat kat senggarang..

    @suziesanji :
    slmt berkenalan.. :)

    ReplyDelete
  7. nape ban ip adress wan???

    ReplyDelete
  8. @Wan_hazel :
    takde ban pun..
    kita dah check kat shoutmix..
    huu~

    ReplyDelete
  9. org batu pahat?yea!sme la.XD

    ReplyDelete

terima kasih sebab sudi komen di entri ini,
sila datang lagi untuk memberi komen.

(^o^)

Entri Popular

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright Reserved © 2010-2015 musafir-di bumi-Tuhan. Powered by Blogger.