CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

05 November 2010

Bersama blogger terkenal

Farah Zahid | 12:31 |
Aku bersama beberapa orang schoolmate,
planning untuk ke Melaka dari Kuala Lumpur,
naik komuter, eh, jap ..
ada ke komuter dari Kuala Lumpur ke Melaka?
oke, sila abaikan ...
kita orang ni berenam,
semua geng gurlz, tak ada lelaki,
baru best nak ho-ha-ho-ha ngan kami-kami aje,
har har har ...
beramai-ramai laa kami duk tunggu kat stesen tu,
kawan-kawan aku duk berkumpul,
memang kecoh ar, bercerita entah apa-apa tak tahulah kan,
aku plak duk jauh sikit dari mereka, malas nak kecoh-kecoh jugak,
sekali kat satu sudut tu,
aku terpandang seseorang yang macam aku pernah tengok mukanya,
erkk ...




tu macam blogger terkenal, tapi apa dia buat kat stesen ni?
ala, dia nak gi bercuti jugak la tu .. 
nak tegur ke tak? segan plak .. bukan dia kenal aku .. 
tegur aje laa, dia bukan makan orang pun, haha ..

belum sempat aku nak tegur dia,
terlebih dahulu dia datang ke arah kumpulan kami yang kecoh-kecoh tu,
assalamualaikum .. meriah nampak? tegur beliau

masing-masing kat situ agak terperanjat,
yelaa, tetiba plak ada orang tegur, famous lagi tu, ish ish ish ..
waalaikumsalam .. err .. a'ah .. meriah tak meriah lah .. jawab seorang kawan
boleh saya join korang? macam best je .. at least boleh berkenalan .. sambil tersenyum

aku tak mampu cakap apa-apa,
weyh .. blogger terkenal beb !
tetiba jumpa kita orang ni,
tak alih-alih nak join kita orang gi jalan makan angin,
pehh ...
err .. tak kisah kot? cuba tanya kawan yang tu, dia setuju ke tak .. sambil menunjuk ke arah aku

eh, apsal plak kena tanya aku? monolog ku sendiri.

awak, boleh kan, saya join korang? tanya beliau
aaa, emm .. boleh kot? silalah, cuma awak je laa, err ...
kenapa? tanyanya lagi
awak sorang je lelaki, tak apa ke? kami ni perempuan semua ..
ohh, ingatkan apa .. tak apa lah, saya boleh jadi guard korang, hihi ..
hishh ...
seriau plak aku, walaupun excited sebenarnya, hua hua hua ...

Dialog seterusnya tak perlu disambung kat sini.
So, kita orang pun tunggu komuter sama-sama,
bersama blogger terkenal tu.


*************************************************************

dah subuh ni, bangun, bangun ..
jam kat dinding menandakan subuh dah pun masuk,
apakah?
arrgghh .. !



aYaz :
tiada sebarang kaitan samada yang masih hidup atau yang telah meninggal dunia,
harap maklum.

13 comments:

  1. haha.sengal.nak sangat ke jumpa blogger tu?siapa do.

    ReplyDelete
  2. @orang-orang :
    haha..takde laa sampai camtu..
    mainan tidur je pun.. :p

    @+akufobia+ :
    kalo ada rezeki dan peluang,bolehlah jumpa..
    siapa?kan ada link beliau?ngeh3...

    ReplyDelete
  3. Haha.. Bro ben kalo baca ni.. msti dia komen "patutla dalam mimpi sya mcm tu juga.. ahakz.."

    ReplyDelete
  4. @aReTikZ :
    ehe,tak kot? ;)

    ReplyDelete
  5. hahahaha.... siannya mimpi d siang hari... % keangauan dah meningkat kot... try cek p klinik hehe

    ReplyDelete
  6. ingat kan betoi2 tadi.
    ;p

    ReplyDelete
  7. Sengal!!!! =P.. Hahaha.. siapa blogger terkenal tu??? Ce bg tau sikit.. nk tau~~

    ReplyDelete
  8. @Awangku :
    tak agak2 nak angau,ish3...

    @saya_arief :
    betul laa sgt,kan? XD

    @WZulhilmi :
    err..kan dah ada yg komen dan sebut name beliau?baca betul2.. :p

    ReplyDelete
  9. bila nak mimpikan JT plak...nnti berbakar plak dlm mimpi tu..ahaks..=p

    ReplyDelete
  10. @Jejaka Terhangat :
    esok2 kot?
    hik.. XD

    ReplyDelete
  11. hang mimpi ke betul2 ni??? ke aku kena kencing?? heheh

    ReplyDelete
  12. @HaNTwO :
    masa bila plak aku kencing kena kat ko?
    :p

    ReplyDelete

terima kasih sebab sudi komen di entri ini,
sila datang lagi untuk memberi komen.

(^o^)

Entri Popular

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright Reserved © 2010-2015 musafir-di bumi-Tuhan. Powered by Blogger.