CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

02 October 2010

Wanita & Handbag

Farah Zahid | 16:01 |

Yuk,
kita jenguk cket,
apa agaknya,
barang2 yang biasa ada dalam handbag seorang wanita,
especially yang bujang.
Bagi yang dah jadi isteri orang,
ku rasa lebih banyak lagi, hehehe..
Sesi terjahan bermula sebentar lagi.
!! yosh !!


dompet - wajib ada

handphone - pasti ada

pressed powder - penting juga

lipgloss

lipstick
roll-on perfume

tisu muka

hand sanitizer

losyen tangan
buku nota kecil - untuk catatan

pen - menulis catatan

panadol - masa kecederaan

err...
tak lupa juga yang ini sebagai persediaan bila waktu kecemasan

pad dan pantyliner - emergency case only



p/s :
pria pula bagaimana ya?

12 comments:

  1. wah..awek2 ni mmg salu bawak barang byk2 ke bile nk kuar..mmg dasyat..haha

    ReplyDelete
  2. ni dlm handbag ke dlm bag baju nak bawak p mekah?

    ReplyDelete
  3. @- koroe -
    tengok jenis awek kot?
    ahaha,
    cam aku sempoi aje,
    dompet dan hp kat poket depan,
    tisu kt poket belakang seluar jeans,
    ape susah?
    :p

    ReplyDelete
  4. @orang-orang
    handbag lar,
    bukan 'banyak' sangat pun barang2nya..
    :p

    ReplyDelete
  5. hahaha. betol tu. yann sangat setuju. semua benda tu ada kat dalam handbag yann. hehehe. :D

    ReplyDelete
  6. ya setuju.. tapi panadol x da. myna x suka. Pahit pahit pahit.. yarkkkk!!

    ReplyDelete
  7. laki senang. dompet.phone ngan kunci kete. tu klu aden lah haha

    ReplyDelete
  8. @Yann Mazian
    kan,kan?
    dah name pun pempuan..
    :)

    ReplyDelete
  9. @Amyna
    hehe..
    panadol tu utk emergency je,
    mane tahu pening kepale ke,
    period pain ke..
    :p

    ReplyDelete
  10. @AIman_De_Cloud
    a'ah..
    lelaki memang sempoi,
    den pun tahu gak tuh..
    :p

    ReplyDelete
  11. aku bawak beg tangan mak aku je...senang nak gores kad bile beli barang lalalalal...

    ReplyDelete
  12. @HaNTwO
    eyh..ingatkan ko bawak handbag org umah ko..
    hik..
    :p

    ReplyDelete

terima kasih sebab sudi komen di entri ini,
sila datang lagi untuk memberi komen.

(^o^)

Entri Popular

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright Reserved © 2010-2015 musafir-di bumi-Tuhan. Powered by Blogger.