CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

04 October 2010

Kejadian semalam

Farah Zahid | 12:59 |

Ini apa yang telah berlaku semalam,
dan bukan pada tika ini.
Semasa peristiwa ini berlaku, aku tiada di depan laptop,
maka aku juga tak berkesempatan untuk meng'edit' hasil rakamanku.

.
.
.
.
.
.
.


sempoi aje - plus my 1st hp yg sedang digunakan utk snap foto neh

eyh, tetibe dah sampai kat sini?

muka penuh sabar menunggu ketibaan hidangan..

pizza kecik aje, ngeng....

aku selaku jurugambar, hee~


Adik2 aku yang takde dalam gambar,
adalah Angah dan Achik,
sebab diorang kat kolej dan maahad,
tak dapat sama2 join kami kat sini.

Okeyh, tu aje nak share.
Dah takde keje sekarang ni,
sambil memikirkan ide untuk entri seterusnya.



p/s :
esok nak gi amik jubah kat UPM

4 comments:

  1. *drools* sedapnye... ('¬')

    ReplyDelete
  2. @~Mika Darkness~
    nnt bila2 gi la Pizza Hut..
    hee~

    ReplyDelete
  3. wow pizza!!!

    -kini kembali menerjah dengan kapal karam yang baru :P-

    ReplyDelete

terima kasih sebab sudi komen di entri ini,
sila datang lagi untuk memberi komen.

(^o^)

Entri Popular

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright Reserved © 2010-2015 musafir-di bumi-Tuhan. Powered by Blogger.