CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

20 October 2010

Ada awek cun @ mamat kacak

Farah Zahid | 12:24 |

Oke,
hari ni aku takde mood sangat nak membebel atau merapu2,
kita terus pada point2 utama.



Situasi :


1- sedang korang berjalan2,
cuci2 mata bersama awek/pakwe korang,
tetibe ade minah cun/mamat kacak ni,
melambai2 tangannya ke arah korang,
lalu berjalan menuju ke arah awek/pakwe korang,
dan dengan selambanya pegang tangan awek/pakwe korang,
dan ajak berbual tanpa endahkan korang....
Apa korang nak buat...?




2- korang sedang kat dalam majlis yang agak formal,
suasana masa tu agak tenang,
sebab orang sedang fokus pada subjek kat depan,
kat meja berhampiran ade awek cun/mamat kacak,
tetibe handphone korang mengeluarkan bunyi2an dan ringtone,
dah laa setting volume giler kuat...
Awek cun/mamat kacak tadi dan orang ramai melihat kat korang.....
Apa korang nak buat...?




3- korang drive dan berenti kat traffic light sebab lampu merah,
kete yang korang drive adalah kete manual transition,
dan korang tak bape xpert drive kete manual,
kebetulan sebelah kanan korang plak,
ade awek cun/mamat kacak drive kete cumey/sporty,
dengan sekelip mate lampu bertukar jadi hijau,

korang macam nak cover2 sebab sebelah ade awek cun/mamat kacak,
tup-tup enjin kete korang terMATI kat situ gak...
Apa korang nak buat...?

12 comments:

  1. gelak sakan sambil tepuk tangan dengan muka innocent. hahahaha..

    ReplyDelete
  2. klau dia dtg kat awek aku, aku wt bodo jelaa... ahaha. klau lebih2 mau aku kasi penumbuk sebijik.ahahaha

    ReplyDelete
  3. 1. makan penumbuk sekilogram
    2. slumber gi tekan n cakap kuat2.."kan aku dah cakap ko jgn jerit kuat2."
    3. nampak sgt itu bukan aku yg drive.sbb aku xpert drive manual.hehe..

    ReplyDelete
  4. no 1 sahlah awek aku tu curang
    no 2 buat-buat bodo sama buat-buat cari siapalah punya nada dering yg kuat giler tu
    no 3 keta dah mati ,nak buat apa lagi,,melepaslah awek tu hahah

    ReplyDelete
  5. hi i follow blog u k..hope u dont mind

    ReplyDelete
  6. @ASaDa RyutaRo
    hihi..
    mst nnt muka jd merah giler..
    :p

    ReplyDelete
  7. @Darkbatman
    sbb awek je pun,
    kalo wife,
    mau gado situ..
    XD

    ReplyDelete

terima kasih sebab sudi komen di entri ini,
sila datang lagi untuk memberi komen.

(^o^)

Entri Popular

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright Reserved © 2010-2015 musafir-di bumi-Tuhan. Powered by Blogger.