CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

08 January 2013

Sungguh tak ku sangka!

Farah Zahid | 10:44 |
Salam sejahtera ke atas sekalian kamu...


Aku tak sangka. benar tak disangka.
Tak ada niat pun. ok. dusta. niat, ada sikit. haha.
Usaha. doa. tawakal. dan redha.
Semua sama penting.
Serius, memang aku tak sangka. phewww~


Tadaaa! weee-huuu~
Alhamdulillah, tak jangka, dan tak disangka jadi pemenang dapat grand prize.
hantar peraduan, niatnya taklah nak menang, niat nak menang tu sekitar 25%.
kalau ada rezeki menang, alhamdulillah. kalau tak ada, pun tak apa. :)

FS :
1- menghitung hari untuk tua, haha!
2- sedang 'try and error' pakai cincin emas kuning; kalau masih ada alergik, gayanya kena survey cincin emas putih atau platinum lepas ni.. -.-"

3 comments:

  1. wah! bagi kat MB leh... boleh ar FS...

    ReplyDelete
  2. tahniah tahniah dan tahniah!!! hehehehe

    ReplyDelete

terima kasih sebab sudi komen di entri ini,
sila datang lagi untuk memberi komen.

(^o^)

Entri Popular

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright Reserved © 2010-2015 musafir-di bumi-Tuhan. Powered by Blogger.