CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

26 August 2012

Motif pakai baju tak cukup kain

Farah Zahid | 11:46 |
Salam sejahtera ke atas sekalian kamu...

Hai! Selamat hari raya,
pasti masih ramai yang dalam mood beraya,
masih beraya dan menghadirkan diri ke 'open haus',
Silakan, tak siapa nak halang, cuma harus berpada-pada,
jangan sampai termuntah-terdemam-terbongkang plak lepas ber'open haus', ehehe.

2 minggu sebelum nak raya, shopping dengan emak kat BP Mall,
melilau jugak la nengok kiri kanan, dengan sale bagai kat kedai-kedai tepi tu,
dah kepenatan, lepak la kat satu kerusi panjang nih,
dapat baring memang best ah, kihkih.
Nak jadi ceritanya, ternampak satu awek nih, lawo dah, ayu gitu,
*nasib baik saya perempuan, ngeh ngeh*
tapi terus potong stim, bila tengok awek tu pakai kain terbelah belakang,
padahal baju kurung dia chantek sudaa, bertudung plak tu,
pfffttttt... terus hilang sweetnya.

kredit : Google

Tolonglah wahai perempuan sejati,
sila pakai pakaian yang cukup kain,
tak perlu yang terbelah sana-sini, yang nipis dan jarang,
sampai nampak isi kulit kat dalam tu.
Ni lagi laa, musim beraya, entah fesyen apa-apa dah yang dipakainya,
tengok pun macam aneh kot?
Agak-agak, motif pakai yang macam tu apa ek?


promote Twitter jap, ngeh ngeh
Opss, Twitter? siapa yang ada akaun Twitter, bolehlah follow di Twitter saya,
boleh cerita-ceriti dan share macam-macam :)

2 comments:

  1. bila mentaliti berpihak kepada tren barat, maka jadi lah seperti ini. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. itulah.. padahal kita duduk di bahagian timur, hehe..

      Delete

terima kasih sebab sudi komen di entri ini,
sila datang lagi untuk memberi komen.

(^o^)

Entri Popular

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright Reserved © 2010-2015 musafir-di bumi-Tuhan. Powered by Blogger.