CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

25 August 2012

Masih dalam mood beraya?

Farah Zahid | 14:01 |
Salam sejahtera ke atas sekalian kamu...

Salam 7 Syawal. :)
Actually, takde benda sangat nak hapdet belog,
sekadar berbasa-basi, erk?
Nak upload foto-foto waktu raya baru-baru ni,
agaklah rajin, kan, proses edit-meng'edit' pun tak start lagi..
so, postpone la sikit masa lagi, ehehe.

ni raya ke-5, si dia datang beraya
*3 orang interframe adalah kawan angah*
Ehm, foto ni aje yang sempat edit dan upload, ngeh ngeh ngeh..
si dia datang beraya ke rumah, maklumlah, rumah kami tak jauh sangat, 30 minit je.
dah puas bersembang dengan abah dan saya, kitorang pun terus makan,
juadah simple je, mee sup dan pecal jawa.. husss, pedas terangkat seh! :D
siap memenuhkan perut, saya dengan tak malunya, mintak tolong si dia 'cuci' lappy saya,
sebabnya kita ni tak berapa nak mahir dan paham program-program kat dalam lappy tu,
kenapa boleh jadi lembab macam siput *sigh*

Ok, mesti korang masih dalam mood beraya, kan?
selamat beraya sakan, kerja kena tetap kerja, weee...

FS :
dapat tahu satu berita yang agak mengejutkan dari seseorang, phewww~

2 comments:

  1. farah, bila aku nak dapat kad undangan ni? :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. erk? lambat lagi, dia belum hantar rombongan.. :D

      Delete

terima kasih sebab sudi komen di entri ini,
sila datang lagi untuk memberi komen.

(^o^)

Entri Popular

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright Reserved © 2010-2015 musafir-di bumi-Tuhan. Powered by Blogger.