CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

02 November 2010

Musykil lagi ..

Farah Zahid | 11:58 |
Aku jadi musykil lagi,
lepas terpandang keyword-keyword camni.
Sebelum ni pun keyword yang keluar agak pelik, kot?


aku lim islam?
isu apa yang pencari nak cari sebenarnya?
aishh...

anuar zain?
maher zain ada laa kot?
memang ada, tapi tu lirik lagu InsyaAllah oleh Maher Zain.

5 comments:

  1. ok la tu..sume keyword elok-elok..

    cube kalau maria ozawa ke..melayu 3gp ke..baru lah boleh epic..haha

    ReplyDelete
  2. Benda2 mcm ni mmg standard.. dia akan cari yg nk dekat sama maksud.. so kena happy lah sbb dpt traffic percuma!! :D

    ReplyDelete
  3. sebenarnye keyword ni ape benda?
    akak tak berape paham dengn benda ni..

    ReplyDelete
  4. @orang-orang :
    haha..yg jenis epic2 tade lagi kot? :p

    @WZulhilmi :
    aku dah try,tp tak kuar pun list blog aku..jauh panggang dari api..

    @Kuman Chaos :
    dah cuba cari,blog ni macam tak masuk list pun,har har har..

    @diana :
    err,macam hint/klu la..
    contohnya k.diana nak cari nama penyanyi,tp tak tahu nama penuh,jd letak nama yg nak dekat2 ngan nama penyanyi tu kat google,nanti google search semua yg berkaitan ngan klu tersebut..camtu la lebih kurang cthnya.. ;)

    ReplyDelete

terima kasih sebab sudi komen di entri ini,
sila datang lagi untuk memberi komen.

(^o^)

Entri Popular

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright Reserved © 2010-2015 musafir-di bumi-Tuhan. Powered by Blogger.