CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

20 October 2010

Tentang . . .

Farah Zahid | 11:58 | |

Arrr..
adess...
Tentang apa ni?
Yuk, layan jap, miahahaha..

Antara subjek2 yang perlu diselesaikan adalah :
1- Cipta title sendiri.
Aku dah buat tajuk ~ Tentang . . .

2- 25 perkara yang orang lain tak tahu, tapi kena tahu (buat separuh jela..)
1) Adik-beradik aku 4P 4L, tapi yang ujud sekarang 4P 3L.
2) Keputusan UPSR aku adalah yang paling teruk kalo nak compare ngan adik2 aku, heu3..
3) Gigi amat sensitif pada makanan yang sangat sejuk seperti ais-krim..
4) Suka survey latest handphone yang ada kat market, esp. Nokia, wee ~
5) Juga suka survey kereta2 esp. Mitsubishi, Toyota, Honda.
6) Suka ke kedai buku such as MPH, Borders dan Popular, dan abeskan masa berjam2 kat sane semata2 nak pilih buku/novel, menyelak2, membaca dan membeli..
7) Pernah belajar pasal traktor dan drive traktor, cuma lesen traktor je takde.. Winking smile
8) Tak berapa suke snap gambar sendiri. Disappointed smile
9) No handphone yang digunakan hingga kini adalah yang ke-2 sejak dibeli tahun 2004, cuma bertukar dari Hotlink kepada Maxis postpaid.
10) Tertarik pada barang silver dan emas putih esp. cincin, rantai, bracelet dan anting2 dan suka nak membeli.
11) Alergik pada barang kemas esp. emas, tapi platinum, emas putih dan silver boleh aje..hik..
(pada calon hubby, tolong jangan belikan barang kemas 916 karat,oke?)
12) Boleh kate ramai kawan2 dan kenalan lelaki yang rapat, name diorang bermula ngan huruf ‘F’, tak pun akan ade huruf ‘F’..lalalala ~
13) Layan anime dan muvee berkonsep thriller, kelakar, adventure, action..
contoh anime Blood+, Vampire Knight, Ouran High School, Yakitate Japan, Fullmetal Alchemist, etc..
contoh muvee plak SAW (1-5 dan akan datang), Resident Evil, Three Kingdom, Death Race, etc..

3- Tag 25 orang yang bertuah (erkk..separuh je kot?)

* sekadar untuk suka-suki, ta mau terlibat pun xpe..huu ~ *

4- I was tagged by Mika-chan. Open-mouthed smile

Done,
itu aje,
full stop.

4 comments:

  1. aku suka yg no 6 tu..hehe...one day jom wat nak??..dah lama xlepak kat bookstore..huhu

    ReplyDelete
  2. hahahah aku manusia yang paling malas dalam arena tag tag ni heheheh....

    ReplyDelete
  3. x tau suka yg no bape :P

    ReplyDelete
  4. @Nadia : oke je..no problemo.. ;)
    @HaNTwo : dah agak..har har har..
    @suffer8zine : suka sume2 lar..hik3.. XD

    ReplyDelete

terima kasih sebab sudi komen di entri ini,
sila datang lagi untuk memberi komen.

(^o^)

Entri Popular

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright Reserved © 2010-2015 musafir-di bumi-Tuhan. Powered by Blogger.