CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

18 October 2010

Part 2 : BP - Muar - Melaka

Farah Zahid | 17:40 |

Juz nak share ape yang ada dalam koleksi 6220c aku.
Piccas lain ade dalam digi-cam abah aku,
masih belum sempat nak copy dan edit.
Jom, layan piccas kat bawah ni.


naik cruise - macam kat Mines ~

panorama malam

dawn scene from 9th floor @ Orkid Hotel

tuan blog

camerawoman + Achik tak masuk dalam foto ni

Angah - dah macam orang-orang kat bendang, ha ha ha..

orang utan

sejenis lembu

bukan catwalk, tapi emuwalk ~ :p

sang belang

semut pun ada?

nama abang ni, Syawal Fitri - wee ~



p/s :
akan resign tak lama lagi..

10 comments:

  1. @suffer8zine
    ahaha..
    oke kot?
    tak lawa jgn kutuk..

    ReplyDelete
  2. ayaz tak naek gajah ke?
    haha

    ReplyDelete
  3. @Kuman Chaos
    ada noni,teh dan raja..
    mereka menari..
    hik...
    :p

    ReplyDelete
  4. @- koroe -
    tak naik pun...
    abg ensem tu je yg dpt naek..
    hee~

    ReplyDelete
  5. awat lembu tu nampk cam x cukup makan jer

    ReplyDelete
  6. Woww~!! Cantik giler gambar kat entry ni...
    Tapi gambar lembu tu macam ader tak kena jer hehee..
    Tak cukup zat vitamin ker huhuuu...

    ReplyDelete
  7. @shark
    kena tny pekeja kt zoo,
    nape lembu tu jd camtuh...

    ReplyDelete
  8. @F.I.C.K.R.Y
    maceh.. ^.^
    myb kot,lembu tu tak cukup vitamin..

    ReplyDelete

terima kasih sebab sudi komen di entri ini,
sila datang lagi untuk memberi komen.

(^o^)

Entri Popular

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright Reserved © 2010-2015 musafir-di bumi-Tuhan. Powered by Blogger.