CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

17 June 2010

Perkara Yang Tak Disukai

Farah Zahid | 11:49 |
Hmm, banyak perkara yang tak disukai, tapi takkan laa aku nak taip semuanya kat sini.
Antaranya:

1) Bila tiba bab internet dan online, perkara yang paling tak disukai ialah network yang tak bagus (sangat teruk!), nak buka email tak boleh, nak online banking pun tak boleh. Takkan setiap kali online, nak ngadap facebook semata-mata?? oh, bosannya..!! (Maxis Broadband macam hampeh pun ye..)

2) Banyak benda yang perlu disettlekan terutama yang berkaitan dengan UPM dan JPA, tapi semuanya masih belum berjaya disettlekan. Pengesahan senat dah keluar, tah bila dapat gi amik sebab aku bercuti Ahad. Lapor diri kat JPA pun belum settle, belum pos dokumen-dokumen yang diorang nak. Aduss...malas betul nak fikir pasal ni..

3) Masuk bab berkawan dan bercinta plak, yang ni elak laa macam mana pun, pasti akan datang jugak. Serba salah jadinya (luah mati emak, telan mati ayah)..yelaa, berkawan, berkawan jugak, tapi soal hati dan perasaan tak boleh dipaksa-paksa. Bila aku dah cakap macam tu, tetap macam tu setakat itu selagi aku tak ubah apa-apa yang sebelumnya. Berapa kali nak sebut benda yang sama?haish..aku tak suka camni..

Untuk yang lain-lain, tak perlulah aku letak kat sini. Cukuplah untuk berkongsi setakat 3 yang kat atas ni. Apa pun, aku kena cuba atasi perkara yang di atas semampunya dan maybe take time yang aku sendiri tak tahu sampai bila.

0 kata-kata indah:

Post a Comment

terima kasih sebab sudi komen di entri ini,
sila datang lagi untuk memberi komen.

(^o^)

Entri Popular

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright Reserved © 2010-2015 musafir-di bumi-Tuhan. Powered by Blogger.