CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

01 May 2012

Bersih lagi?

Farah Zahid | 11:51 |
kredit kat unkle Google (bukan foto bersih 3.0)


Haih.. sekarang ni, tak putus-putus orang duk cerita pasal BERSIH je..
bersih sini sana,
pastu macam-macam la video yang tersebar, foto yang macam-macam bagai,
tak sure mana yang real, mana yang tipu...


Saya ada 'ter'baca kat 1 sumber ni,
dikatakan yang merusuh tu, bukan peserta BERSIH,
tapi polis yang 'berbayar' perkhidmatannya untuk merusuh,
dan ada juga sumber lain kata,
perusuh ni bukan kalangan peserta (bukan pembangkang/pro-kerajaan),
dibayar oleh pihak tertentu untuk meng'hangat'kan program BERSIH tu.

Ok,
saya bukan nak cerita pasal BERSIH yang tu, actually,
tapi program memBERSIHkan rumah dan laman,
maklum, baru lepas buat majlis doa selamat,
kompem dalam-luar-rumah dah macam sarang buaya tongkang pecah.

Alhamdulillah, selamat berlangsung kira-kira 2 hari lepas,
walaupun penat bertungkus lumus,
tapi tetap rasa meriah,
sebab adik-adik semua balik rumah, weeee~



aYaz :
1- bersih tak bersih, saya tak sokong mana yang tak berlaku adil dan telus
2- menunggu 06052012 dengan sabar

0 kata-kata indah:

Post a Comment

terima kasih sebab sudi komen di entri ini,
sila datang lagi untuk memberi komen.

(^o^)

Entri Popular

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright Reserved © 2010-2015 musafir-di bumi-Tuhan. Powered by Blogger.