CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

01 March 2011

Kamera generasi baru?

Farah Zahid | 08:08 |
Olympus €-PL1

Tadaaaa...
inilah salah satu kamera generasi baru,
fungsi seperti DSLR tapi design yang kompak,
dan berjaya men'survey' harga kamera neh masa kat PC Fair @MITC baru-baru ni.
Nak tau harganya? RM 1899.


Aku nak buat review pasal kamera ni, tak reti lah kan, tau pun, juz gitu-gitu,
tapi seperti yang uncle kat booth Olympus @MITC tu cakap,
kamera camni pun setanding dengan DSLR yang ada kat market,
design lebih ringan, fungsi memang best lah, harga pun berpatutan,
membuatkan aku tergoda dan teringin nak beli sebiji kamera camni.


aYaz :
teknologi semakin canggih..

1 comment:

  1. ohh yeke.? haih. iszuan nih smpai skg masih kempunan nakkan dslr tuh. hahaha~

    ReplyDelete

terima kasih sebab sudi komen di entri ini,
sila datang lagi untuk memberi komen.

(^o^)

Entri Popular

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright Reserved © 2010-2015 musafir-di bumi-Tuhan. Powered by Blogger.