CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

13 December 2010

Cuti-cuti

Farah Zahid | 19:32 |
Wewww ...
lama betul tak update blog masam-manis ni,
dah lama jugak tak blogwalking,
hu hu hu ...

Punya kesempatan ni,
layan foto-foto jelaa ek?

i-City Shah Alam

macam-macam jenis hiasan berlampu

yang camni pun ada

macam blur aje? :p

dengan pingu

diri sendiri ada jugak, har har ..

ada lagi

@ Lumut, navy basement

TLDM pun ada heli diorang sendiri

pandangan dari hadapan

with my cousin n her hubby

...

merasa gak diorang ni 'naik' heli, heheh ..

* sepupu (tudung pink) + her hubby (uniform TLDM)

aYaz :
- nak upload foto sikit punya laju
- cuti-cuti di Puncak Alam dan berjalan ke i-City bersama keluarga, sepupu dan nenek
- cuti-cuti di Lumut dan dibawa melawat basement TLDM oleh sepupu dan hubby dia

2 comments:

  1. cuti !

    haha.

    cuti sakan ye org tu.

    haha

    ReplyDelete
  2. perghhh jalan sakan la hang yek....patutla diam seribu bahasa..

    ReplyDelete

terima kasih sebab sudi komen di entri ini,
sila datang lagi untuk memberi komen.

(^o^)

Entri Popular

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright Reserved © 2010-2015 musafir-di bumi-Tuhan. Powered by Blogger.