CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

16 December 2010

Sementara waktu ...

Farah Zahid | 15:30 |
Untuk pengetahuan semua,
blog ini akan berhenti update untuk sementara waktu,
sehingga diberitahu kelak.
Mohon maaf atas segala kesulitan.


Entri ini akan dipost sehingga jam 00:00 waktu tempatan.
Sekian, terima kasih.

13 December 2010

Cuti-cuti

Farah Zahid | 19:32 |
Wewww ...
lama betul tak update blog masam-manis ni,
dah lama jugak tak blogwalking,
hu hu hu ...

Punya kesempatan ni,
layan foto-foto jelaa ek?

i-City Shah Alam

macam-macam jenis hiasan berlampu

yang camni pun ada

macam blur aje? :p

dengan pingu

diri sendiri ada jugak, har har ..

ada lagi

@ Lumut, navy basement

TLDM pun ada heli diorang sendiri

pandangan dari hadapan

with my cousin n her hubby

...

merasa gak diorang ni 'naik' heli, heheh ..

* sepupu (tudung pink) + her hubby (uniform TLDM)

aYaz :
- nak upload foto sikit punya laju
- cuti-cuti di Puncak Alam dan berjalan ke i-City bersama keluarga, sepupu dan nenek
- cuti-cuti di Lumut dan dibawa melawat basement TLDM oleh sepupu dan hubby dia

Entri Popular

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright Reserved © 2010-2015 musafir-di bumi-Tuhan. Powered by Blogger.