CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

03 November 2010

GiveAway Domain From MelRomeo.Com

Farah Zahid | 11:28 | |

Fistly,
terima kasih pada kak diana sebab tag masam-manis untuk join giveaway ni.

Keduanya,
takkanlah nak join giveaway ni camtu aje kan?
nak briefing sikit berkaitan giveaway dan owner yang buat giveaway ni,
hee ..

Owner adalah seorang lelaki digelar Melz,
dan mempunyai blog diberi nama MelRomeo,
beliau ini sangat minat dalam lapangan coding dan blogging,
giveaway ini dibuat oleh beliau sempena dapat durian runtuh dari en. Nuff.

Yuk, sama-sama kita lihat bawah ni.


GIVE AWAY Domain Daripada MELROMEO.COM
Tag 5 Orang Kawan BLOGGERS
MENANG 1 DOMAIN .COM / NET / ORG
GIVEAWAY DARI MELROMEO.COM

Due date contest ni adalah 30 November 2010
(tertakluk kepada perubahan oleh owner)
[siapa yang ditag tu, rajin-rajinkan diri korang ek, harus dan afdal jika join]

5 comments:

  1. alamak!!! hehe ok2 nanti ell buat secepatnya..=)

    ReplyDelete
  2. lama lagi deadline..kalo kesempatan nanti akan sahut cabaran melRomeo ni..ngehh..

    ReplyDelete
  3. ayaz..
    kalau nak tau ni la pertama kali akak join ga ni..
    heheh...

    ReplyDelete
  4. @alienelliz,
    @Jejaka Terhangat :
    join aje,syarat pun tak banyak,mudah dan simple..

    @b.r.u.t.a.l.s.o.l.o :
    klik je kat melromeo.com,ada detail kat situ.. :)

    @diana :
    oo..sy pun 1st time ni,akak tag sy,time kasih byk2.. ^.^

    ReplyDelete

terima kasih sebab sudi komen di entri ini,
sila datang lagi untuk memberi komen.

(^o^)

Entri Popular

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright Reserved © 2010-2015 musafir-di bumi-Tuhan. Powered by Blogger.