CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

04 February 2013

Di sebalik tarikh 04.02.2013 ...

Farah Zahid | 19:41 |
Assalamualaikum, salam sejahtera ke atas sekalian kamu...

Alhamdulillah, dah masuk Februari. dah hari ke-4 pun.
dan ada kisah di sebalik hari ini. :)



Ada apa dengan hari ini? macam misteri je, tapi tak pun, hihi.
hari ini saya dapat seutas jam tangan, hadiah sempena hari lahir saya bulan Januari lepas.
memang ada niat nak beli jam tangan baru sebab yang ada dah rosak, 2 utas plak tu.
dan alhamdulillah, rezeki tak terjangka, si dia bagi hadiah jam tangan, best best! :D
mudah-mudahan, lepas ini ada lagi rezeki-rezeki yang tak terjangka. :)

FS :
nak tambah idea untuk buat review buku yang dengan klu 'Magnet Kebahagiaan'

3 comments:

  1. cam mahal je tu...tahniah and hepi birthday walaupun dah sebulan berlalu

    :)

    ReplyDelete
  2. aminnn semoga sentiasa murah rezeki :)

    ReplyDelete

terima kasih sebab sudi komen di entri ini,
sila datang lagi untuk memberi komen.

(^o^)

Entri Popular

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright Reserved © 2010-2015 musafir-di bumi-Tuhan. Powered by Blogger.