CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

24 January 2013

Teruja! sisipan khas tunang

Farah Zahid | 11:01 |
Assalamualaikum, salam sejahtera ke atas sekalian kamu...

24 Januari 2013. 12 Rabiul Awal 1434 H.
Memperingati hari kelahiran Rasul Junjungan tercinta, Rasulullah saw.
selawat dan salam ke atas baginda, mudah-mudahan kita menjadi umat Nabi saw yang sentiasa mengingati dan mencontohi baginda, keluarga dan sahabat-sahabat baginda.
insyaAllah. :)

Pesona Pengantin Februari 2013
Wah, tetiba ada sisipan khas ni. teruja kot. haha.
sejak bila boleh minat beli dan baca Pesona Pengantin ni, tak tahu la kan. ngeh ngeh.
tapi memang suka tengok gambar-gambar, tips-tips, macam-macam maklumat ada,
terutama untuk yang bakal bertunang dan berkahwin, macam saya, kih kih kih.

Digalakkan untuk anda membelinya, best kot! hehe.

FS :
bersiap sedia, membuat list dan semak mana yang berkepentingan ..

2 comments:

  1. ehem-ehem.. saya macam dah bau-bau dah nasi minyak ni..hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. nasi mentega pun ada bau, sedap kot.. hihi.. :P

      Delete

terima kasih sebab sudi komen di entri ini,
sila datang lagi untuk memberi komen.

(^o^)

Entri Popular

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright Reserved © 2010-2015 musafir-di bumi-Tuhan. Powered by Blogger.