CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

02 January 2013

Alkisah hari pertama di tahun 2013 ..

Farah Zahid | 14:53 |
Salam sejahtera ke atas sekalian kamu...



Pertama, tuan blog menyusun 10 jari tangan dan 10 jari kaki, erkk..
mohon maaf sebab lama rasanya takde entri baru yang ditaip oleh jari tangan ni
*opkos la kan, takkan jari kaki plak*

Kedua, alhamdulillah kita semua masih dipanjangkan usia, hayat masih ada di tahun baru masehi kali ni. walaupun ada yang percaya penghujung 2012 tempoh hari adalah hari kemusnahan manusia atau terjadi hari kiamat.

adik yang ke Gwangju, Korea Selatan untuk IRO 2012
*dia yang paling hujung kanan*
Niatnya, 1 Januari 2013 nak letak 1 entri sempena pengakhiran tahun 2012.
konon nak buat review dan briefing aktiviti sepanjang tahun 2012, dan post pada 01.01.2013,
malangnya, niat tak kesampaian. terkilan sedikit di situ.
punya baik macam mana pun planning kita, tetap berbalik pada Allah Rabbul-Alamin. Perancangan DIA lebih 'superb' dari manusia. :)

cenderamata dari Korea, yeay!

masjid pertama disinggahi untuk bersolat di tahun 2013
Ok, apa kaitan dengan tajuk entri? saya ringkaskan aje. haha.
hari pertama tahun baru, hantar adik balik asrama di MRSM Gemencheh, NS.
otw perjalanan balik rumah, singgah beli barang, makan cendol, dan plan nak singgah di Muar untuk survey katil pengantin. eh? salah plak. haha.
sampai rumah dah lewat petang, serasa macam badan tak berapa enak.
saya bersin-bersin, selesema, tekak perat dan sudahnya membawa kepada demam panas. lepas maghrib, makan ubat dan terlentang di tilam terus tidur sampai nak subuh. selesai! huhu.


FS :
azam, niat dan harapan saya tahun baru masehi ni, ialah mendapat pekerjaan tetap dan bernikah cepat. hihi. >o<

0 kata-kata indah:

Post a Comment

terima kasih sebab sudi komen di entri ini,
sila datang lagi untuk memberi komen.

(^o^)

Entri Popular

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright Reserved © 2010-2015 musafir-di bumi-Tuhan. Powered by Blogger.