CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

20 December 2012

Koleksi buku menambah pengetahuan

Farah Zahid | 20:18 |
Salam sejahtera ke atas sekalian kamu...

Siapa sini yang tak suka tengok / beli / baca bahan bacaan, especially BUKU ?
ehm, kalau saya dah mula 'tergoda', pantang nampak kedai buku / pameran buku. >_<

3 buku

1) 110 Solat Sunat (RM 5.00)
Koleksi solat sunat yang kompak dalam buku mini ini, insyaAllah membantu anda untuk mengerjakan sebarang solat sunat walau di mana anda berada. turut disertakan beberapa zikir dan doa ringkas. sesuai untuk amalan harian anda. :)

2) Benarkah Iskandar Bukan Zulqarnain? (RM 17.50)
Perbahasan mengenai Iskandar Zulqarnain.siapakah Iskandar? dan siapa pula Zulqarnain?
siapakah Zulqarnain yang disebut dalam al-Quran?

3) Mudahnya Menjemput Rezeki (RM 18.00)
Bagaimana menjemput rezeki? bagaimana menjemput rezeki sebagai seorang hamba Allah?
Orang beriman yakin rezeki itu daripada Allah, sedangkan yang tidak beriman yakin rezeki itu daripada usahanya.
Harta yang kita miliki, seandainya tidak dapat kita ambil manfaatnya bukanlah rezeki kita. Milik kita belumlah tentu rezeki kita.

FS :
dah nikah nanti, nak angkut koleksi buku-buku ke rumah sendiri, buat perpustakaan mini .. ^o^

2 comments:

  1. hehehe..terima kasih sebab berkongsi..boleh try survey buku2 tu kat kedai buku nanti. :)

    ReplyDelete
  2. yeah.. aku pun pantang tgk BUKU.. hehehe

    ReplyDelete

terima kasih sebab sudi komen di entri ini,
sila datang lagi untuk memberi komen.

(^o^)

Entri Popular

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright Reserved © 2010-2015 musafir-di bumi-Tuhan. Powered by Blogger.