CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

11 December 2012

Blogger hebat yang 'friendly' ..

Farah Zahid | 21:03 |
Salam sejahtera ke atas sekalian kamu...

Hai, jumpa lagi. dah berhabuk pun blog ni. kesian blog, huhu.

Ehm, siapa dia blogger hebat yang 'friendly' tu?
nak tahu? jeng jeng jeng ...

akaun twitter saya beliau follow dah lama dulu

beliau baru follow sebab saya nak try test kan instagram ni
*screenshot ni minggu lepas punya, huhu*

Kan? siapa tak kenal blogger hebat dan terkenal ni? abang Ben Ashaari!
boleh kata seantero Malaysia kenal beliau ni. pernah keluar Rancangan Nona TV3 sebelum ni.
abang Ben ada baby chumel nama Qhaliff Iman. tak caya? serbulah blog beliau. tak pun follow instagram abang Ben.
TL twitter pun boleh kata ada banyak gambar Qhaliff yang bambam tu.
eiii, geram tau tengok! *tengok Qhaliff tau, bukan tengok abang Ben, hihi*
cuma belum berkesempatan untuk face-to-face je, huhu ..

Terharu sebab blogger hebat macam abang Ben ni, sudi jugak follow twitter dan instagram saya yang tak se-femes-amos *famous-amos adalah sejenis biskut*.
Kekawan boleh la ushar twitter abang Ben, nak follow pun boleh. :)


FS :
pernah join segmen Suaikenal Blogger oleh abang Ben kira-kira 2 tahun lepas,
cepat betul masa berlalu .. ^_^

3 comments:

  1. AGREE! selain ty de group WeChat, kami de group Whatsapp.. sangat baik n supportive.

    ReplyDelete
  2. err... i maluuu .. Haha..terima kasih .. tak la hebat pon ..

    ReplyDelete

terima kasih sebab sudi komen di entri ini,
sila datang lagi untuk memberi komen.

(^o^)

Entri Popular

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright Reserved © 2010-2015 musafir-di bumi-Tuhan. Powered by Blogger.