CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

22 October 2012

Wajah baru CIMB Clicks

Farah Zahid | 13:59 |
Salam sejahtera ke atas sekalian kamu...

Hahai, jumpa lagi! jumpa dalam blog jela, bukan jumpa face-to-face, kih kih.

CIMB Clicks merupakan sejenis internet banking, boleh digunakan samada di pc, laptop, mahupun di smartfon ( iOS dan android ). ini khusus pada mereka yang menggunakan internet banking bank CIMB. opkos la harus mempunyai akaun bank CIMB ni, kalo tak, macam mana nak guna, ye dak? :D

new design, tada!

bagi anda yang nak guna mobile banking di smartfon juga boleh. untuk pengguna android, ia boleh di install dengan melawat link CIMB Clicks mobile banking di Google Play. saya sendiri dah install, tapi baru je la. sebabnya, walaupun dah guna android setahun yang lepas, tapi saya masih tak dapat install mobile banking pada waktu yang sebelum ni. maybe pihak bank CIMB nak buat improvement secara global. ( memandai je, haha! )

CIMB Clicks mobile banking

amacam? nampak cun tak? agak mengujakan bila dah install CIMB Clicks mobile banking di android. kih kih.
kepada yang guna servis CIMB Clicks secara atas talian, boleh lar cuba install aplikasi ni di smartfon iOS ataupun android anda. pastikan anda ada akaun di bank CIMB ye!
dapatkan aplikasi ini untuk android di link ini : CIMB Clicks mobile banking
selamat mencuba dan menjelajah. :)

2 comments:

  1. wah..terima kasih untuk perkongsian ni :)

    ReplyDelete
  2. comel plak tgk sotong tu tpi ty bukan pengguna CIMB.

    ReplyDelete

terima kasih sebab sudi komen di entri ini,
sila datang lagi untuk memberi komen.

(^o^)

Entri Popular

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright Reserved © 2010-2015 musafir-di bumi-Tuhan. Powered by Blogger.