CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

28 October 2012

Tiada tajuk

Farah Zahid | 19:30 |

Salam aidiladha buat semua. harap masih belum terlewat untuk saya mengucapkannya.
blog terpaksa dicutikan sementara sempena aidiladha ni, maklum la, sibuk nak balik kampung. ok, hari ni saja nak update walaupun takde apa cerita sangat.

P : awak, nak tahu satu perkara tak?
L : apa dia?
P : ada orang suka kat saya, dan nak saya jadi isterinya
L : ha? siapa dia tu?
P : kawan sama-sama belajar dulu
L : oh..
P : orangnya boleh la tahan hensem
L : ye? hmm..
P : nak tahu siapa? namanya Zul*****
L : eii.. mengadanya!!
P : ekeke..

*dialog di atas adalah antara saya dengan si dia*

Published with Blogger-droid v2.0.9

2 comments:

  1. Replies
    1. si dia tu L yg dalam dialog aka future hubby, insyaallah.. :)

      Delete

terima kasih sebab sudi komen di entri ini,
sila datang lagi untuk memberi komen.

(^o^)

Entri Popular

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright Reserved © 2010-2015 musafir-di bumi-Tuhan. Powered by Blogger.