CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

01 October 2012

Review : Statistik bulan September 2012

Farah Zahid | 16:28 |
Salam sejahtera ke atas sekalian kamu...

Selamat 1 haribulan Oktober 2012, dah masuk bulan 10 pun, cepatnya masa berlalu..
dan lebih kurang 2 bulan lebih sikit je, cik FS bakal jejak angka 26, terasa tua la plak, huuu~
tahun depan kawen, yeay! haha, sila jangan percaya. :P

Entri ni review secara ringkas berkenaan statistik blog cik FS sepanjang bulan September.
cuma ni yang pertama kali kot, buat review statistik blog sendiri, bulan dulu-dulu tak buat pun.
tetibe je rasa nak buat untuk bulan lepas, mimpi apa entah. *sigh*



Alhamdulillah, ada kemajuan untuk bulan lepas. bulan 10 ni, tak tahu la macam mana plak.
cik FS bukan nak apa-apa, cuma nak share rasa dalam diri ni (rasa gembira kut? haha)
maklum jela, cik FS bukan blogger sepenuh masa, tak femes pun. so, bila tengok statistik blog ada kemajuan walaupun ada turun-naik macam dalam gambar tu, suka la jugak. kih kih.

Kalo tengok, entri paling femes bulan lepas, berkenaan zina, lepas tu entri tentang rahsia negeri kelahiran dalam IC, pehtu lain-lain boleh tengok la ye, hehe.
Pageview tertinggi bulan lepas adalah pada tarikh 28hb, hari Jumaat minggu sebelum ni,
wah, tak pernah-pernah kot pageview blog ni jejak level tu, terharunya.. *sob sob*

Terima kasih bebanyak pada korang yang sudi jenguk, singgah, klik-klik kat iklan Nuffnang sebelum ni. terharu tau! akan datang, sila jangan malu-segan datang jenguk singgah blog cik FS yang tak seberapa ni, uhukkss.. terima kasih sekali lagi. :)

FS :
agak stress sebenarnya bila dah semakin hujung tahun ni, huhu..

6 comments:

  1. Pergh... Gile byk traffik... Jeles rase... :D

    ReplyDelete
  2. sy blogger picisan, trafik pun turun-naik..

    ReplyDelete
  3. teruskan usaha...rajinkan updtae...nt mesti mencanak2 naik...

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyaAllah.. blog cik FS picisan saja..

      Delete
  4. Tahniah
    Usaha tangga kejayaan :)

    ReplyDelete

terima kasih sebab sudi komen di entri ini,
sila datang lagi untuk memberi komen.

(^o^)

Entri Popular

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright Reserved © 2010-2015 musafir-di bumi-Tuhan. Powered by Blogger.