CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

30 October 2012

Hadir exam hujung minggu?

Farah Zahid | 21:18 |
Salam sejahtera ke atas sekalian kamu...

Alhamdulillah, jumpa lagi kita dalam blog ni, selepas bercuti sempena hari raya qurban baru-baru ni. pastinya masih ada yang dalam mood bercuti, kan?

Saya sendiri terpaksa 'mencutikan' posting entri dalam blog, gara-gara balik kampung baru-baru ni. haha, tak lar cuti sangat, tapi memang agak bizi masa di kampung, yela, orang tengah sibuk dengan kurban, takkan kita nak sibuk ngadap blog, update entri bagai? tak memasal kena sound dengan saudara-mara. huhu.

Baru-baru ni, saya agak terkujat jugak. tak sangka sebenarnya. memang tak expect, tapi betul kan, "expect the unexpected"? apa agaknya ye benda yang tak expect tu?
benda tu adalah emel yang saya terima dari SPAJ (Skim Perkhidamatan Awam Johor).
ia berkenaan menghadiri peperiksaan (atau exam) untuk jawatan di SPAJ.
Ya Tuhan, sangatlah tak disangka! saya terpilih untuk hadir exam SPAJ pada hujung minggu ni, di sebuah hotel di JB. sesungguhnya saya bersyukur, kerana saya terpilih.
dan dapat tahu jugak, ada beberapa orang teman kuliah saya di kampus dulu pun bakal hadir ke exam tu. alhamdulillah. :)





Khabarnya, ada PC Fair di Persada Johor hujung minggu ni. so, memanglah akan menyinggah di fair tu. mana boleh miss, kot-kot ada barang dan gajet murah, boleh sambar barang seketul dua, kih kih.


FS :
doakan semoga saya dipermudahkan semasa hadir dan jawab exam tu.. mekaseh semua.. :)

4 comments:

  1. All best...u can do it!

    ReplyDelete
  2. hujung minggu hari untuk berehat..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. orang yg tak bekerja hujung minggu dapatlah cuti santai2 kat rumah.. :D

      Delete

terima kasih sebab sudi komen di entri ini,
sila datang lagi untuk memberi komen.

(^o^)

Entri Popular

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright Reserved © 2010-2015 musafir-di bumi-Tuhan. Powered by Blogger.