CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

25 October 2012

Bukan lelaki je yang tahu..

Farah Zahid | 13:13 |
Salam sejahtera ke atas sekalian kamu...

Hai semua! semoga baik-baik dan sejahtera hendaknya.
esok, bersamaan 10 Zulhijjah, umat Islam akan meraikan Aidil Adha, insyaAllah.
selamat bercuti pada semua, dan yang balik kampung, berhati-hati selalu.
mana yang tak balik kampung, beraya di rumah jangan sedih-sedih.

Sebenarnya, entri hari ini takde apa sangat, just nak share satu gambar yang di screenshot  pada satu masa yang tak lama dulu. sila klik untuk tumbesaran. :)


Cuba perhatikan pada komen-komen dalam gambar di atas.
tak memasal dapat gelaran "minah android", haha.
ini gara-gara mengomen berkenaan aplikasi android di wall fesbuk si ZE.

Saya agak minat tentang teknologi, gajet, dan aplikasi terutamanya smartphone dan android. ni semenjak guna android di handphone Samsung, hihi.
sebelum ni, guna Nokia, more concern tentang symbian-symbian dan aplikasinya, sekarang dah kurang sebab beralih pada android plak.
tapi rasanya, akan datang nak try guna Nokia yang guna OS yang microsoft bangunkan, iaitu Windows Phone. selain Samsung Galaxy S3 dan Samsung Galaxy Beam yang ada dalam wishlist saya, Nokia Lumia 920 turut termasuk, hehe.

Jangan ingat lelaki je yang tahu dan amik peduli benda macam ni, perempuan macam saya pun tak terkecuali.
:D

FS :
kalo dulu amik course IT, mungkin sekarang bergelar programmer, developer atau engineer di syarikat smartphone.. :P

4 comments:

  1. MB bab-bab aplikasi ni sekarang dah kurang..dulu memang kejar je pasal aplikasi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi.. dulu sy kejar pasal symbian dalam Nokia..

      Delete
  2. errr..masalahnya saya pun tak tau benda2 ni..hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. lelama akan tahu jugak walaupun sikit.. :D

      Delete

terima kasih sebab sudi komen di entri ini,
sila datang lagi untuk memberi komen.

(^o^)

Entri Popular

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright Reserved © 2010-2015 musafir-di bumi-Tuhan. Powered by Blogger.