CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

02 October 2012

Barang yang tak boleh dibuat surprise

Farah Zahid | 21:44 |
Salam sejahtera ke atas sekalian kamu...

Heh, ada-ada je cik FS ni, tajuk nak macam-macam, hehe.
Jum, kita jenguk sikit barang apa la tu ek...

1- Baju / T-shirt / Blaus
Alasan : tak tahu saiz si pemakai
Pengecualian : dah memang tahu saiz yang dipakai, terutama saiz si perempuan

2- Seluar
Alasan : saiz yang tidak diketahui
Pengecualian : sedia maklum saiz yang dipakai oleh orang tersebut


3- Kasut / Sandal
Alasan : saiz kaki tak dapat diketahui dengan tepat melainkan si pemakai sendiri
Pengecualian : saiz yang dipakai adalah tetap dan telah diketahui sejak sekian lama


4- Cincin
Alasan : saiz jari yang boleh mengembang atau mengecil
Pengecualian : jari si pemakai tak pernah mengalami sebarang perubahan


5- Underwear / Bra / Boxer
Alasan : hal dalaman sebegini tak dapat diketahui secara tepat melainkan si pemakai sendiri
Pengecualian : pemakai memberitahu secara detail


FS :
pernah bagi jam tangan pada si dia dan pernah dapat sebiji bantal bentuk love warna pink.. :)

4 comments:

  1. nak belikan hadiah bra macam lain macam pulak..hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh je, tapi untuk wifey lar, kih kih....

      Delete
  2. Kena berani mencuba. Kalau saiz tu ngam boleh dikira kita pulak yang surprise hihihi.

    Harga tolak tepi, yang penting nilai di hati ;D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe, betul tu.. harga tak jadi masalah.. :)

      Delete

terima kasih sebab sudi komen di entri ini,
sila datang lagi untuk memberi komen.

(^o^)

Entri Popular

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright Reserved © 2010-2015 musafir-di bumi-Tuhan. Powered by Blogger.