CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

14 September 2012

Stress, tekanan, aarghhhh!

Farah Zahid | 13:47 |
Salam sejahtera ke atas sekalian kamu...

Boleh tak kalo aku nak jerit-jerit?
kalo dapat tepi pantai ni, memang lama dah aku jerit-jerit, biar lega ...

Aku je ke yang ada problem macam ni?
atau orang lain pun?
stress weh!

tak boleh nak direct ke nuffnang, haih...

tengah blogwalking, bila reload page, nak klik profile blogger, keluar ni, aiyooo~

ni, nak tengok blog sendiri pun masalah, arghh!!

fesbuk pun kekadang jadi macam ni, apa kes ntah! grrr...

Bila klik kat "Why am I seeing this page" yang bawah tu, keluar la kat help page dia.



Laptop aku masalah ke? rasa macam ok je bukak website lain,
nak kata disconnect dari internet, tak jugak, sebab still boleh direct ke webpage lain,
aaaaaaaaa, tensen, tensen seh ....... (._.')

notakaki :
screenshot tu malas nak edit-edit, save terus upload, haha

FS :
minggu depan mungkin akan ke KL atas urusan, bukan berpoya-poya okeh

2 comments:

  1. mcm masalah line slow

    ReplyDelete
    Replies
    1. err.. line mana yg slow ye? ni siap guna streamyx lg.. huhu~

      Delete

terima kasih sebab sudi komen di entri ini,
sila datang lagi untuk memberi komen.

(^o^)

Entri Popular

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright Reserved © 2010-2015 musafir-di bumi-Tuhan. Powered by Blogger.