CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

26 September 2012

Perlukan bantuan, tolong...

Farah Zahid | 13:04 |
Salam sejahtera ke atas sekalian kamu...

Nak buat entri ringkas je, huhu, sebab sedang mencari sesuatu, demi masa depan, kih kih.
Kalo ikutkan, lama dulu dah duk cari-cari, tapi entah, macam disapa angin lalu je, eh? betul ke?


Sebenarnya, nak survey untuk akaun bank yang ada kelebihan seperti % dividen tinggi untuk tempoh tertentu. Yela, sekarang ni, macam-macam produk, macam-macam bank offer, sampai tak tahu nak pilih mana yang terbaik dan memudahkan.

Hmm.. motif taip entri ni, nak mintak pendapat atau cadangan dari kawan-kawan pembaca dan blogger, berkenaan produk dan bank yang offer kelebihan dan yang memudahkan pengguna macam cik FS ni.
Kalo korang ada pengalaman ke, atau yang keje kat bank ke, atau ada network dengan bank-bank dan tahu berkaitan produk-produk ni, harap sesangat dapat share maklumat tu.

So, ni cik FS nak mintak suggestion dari korang.. anyone.. help, help..

FS :
duit bukan segala-galanya, tapi kebanyakan kat dunia ni perlukan duit..

4 comments:

  1. assalamualaikum & salam kenal cik FS..akak pun takde pengetahuan sangat dalam hal ni tapi kan cuba tanya kat bank ker..baru boleh compare sendiri..btw,akak follow sini juga ye,no:315..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe.. mekaseh ye kak KS.. :)

      Delete
  2. adeh.. saya bab2 ni pun tak berapa pandai.. apa kata awak tanya yang lebih arif. pergi tanya blogger ni. bekas pekerja public bank. dia boleh sarankan mana yang terbaik untuk awak. --> www.abangensem.com

    bab2 macam ni jangan malu. terus tanya je..lagipun, blogger tu sempoi.tak berlagak

    ReplyDelete

terima kasih sebab sudi komen di entri ini,
sila datang lagi untuk memberi komen.

(^o^)

Entri Popular

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright Reserved © 2010-2015 musafir-di bumi-Tuhan. Powered by Blogger.