CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

27 September 2012

Percubaan guna dynamic view

Farah Zahid | 14:07 |
Salam sejahtera ke atas sekalian kamu...

Ubah angin. sambil membawa diri melayan perasaan. haha. ok. mengarut.
Tetiba rasa nak cuba guna template yang dynamic view ni, tema classic punya.
Memang terasa 'ringan' kot? agaknyalah kan, kih kih.
Cuma tak macam dulu, takde widget bagai, iklan Nuffnang pun takde.
Karang agak-agak dah bosan, tukar selera lain plak. hehe. template yang sebelum ni, dah guna setahun lebih jugak, AGAKNYA, ingat-ingat lupa, har har.




FS :
dalam plan nak guna domain akan datang..

2 comments:

  1. guna ni rasa mcm kosong jea.sis suka letak gambar..ehehe
    so mmg tak blh guna template ni.

    ReplyDelete
  2. hee.. ini namanya try n error.. agak karang nak ubah angin, guna yg lain plak.. :D

    ReplyDelete

terima kasih sebab sudi komen di entri ini,
sila datang lagi untuk memberi komen.

(^o^)

Entri Popular

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright Reserved © 2010-2015 musafir-di bumi-Tuhan. Powered by Blogger.