CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

19 September 2012

Pelan post-paid baru dari Maxis

Farah Zahid | 12:34 |

Pelan apa la ni ek? aku memang eksaited, lagi-lagi ada kaitan dengan hp canggih-manggih ni, haha.

Pelan ni pelan post-paid atau pelan pascabayar dalam bahasa melayunya, iaitu TalkMore48.
Sebulan RM48, dapat 400 minit dan 200 sms ke semua operator, yang bernilai RM75. Guna lebih RM110 dapat plak nilai 5 sen tiap sms dan minit ke Maxis atau Hotlink.

Oh, ada hp lain yang Maxis offer untuk pelan ni, tapi aku cuma fokus kat Galaxy Beam tu je, keh keh.

Nak tahu detail? sila lawat website Maxis

Published with Blogger-droid v2.0.6

0 kata-kata indah:

Post a Comment

terima kasih sebab sudi komen di entri ini,
sila datang lagi untuk memberi komen.

(^o^)

Entri Popular

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright Reserved © 2010-2015 musafir-di bumi-Tuhan. Powered by Blogger.