CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

11 September 2012

Melawat ke wayang, haha!

Farah Zahid | 12:25 |
Salam sejahtera ke atas sekalian kamu...

Penat. Lega.
Sabtu kemaren, segera berangkat ke JB, ada urusan sikit,
stay rumah kawan kamceng dari zaman sekolah menengah dulu kat area Bandar Dato' Onn.

Lama tak jumpa dengan member ni,
dah berjumpa, macam-macam ceritalah, itu ini, bla-bla-bla...
opkos, cerita pasal kahwin pun termasuk jugak, haha.

Hari Ahad, ikut member ni pegi openhaus ofis-mate dia,
dua buah rumah kot, isk.. segan ai tau, huhu..
but, ai like! menjimatkan cost untuk belanja makan sehari tu, kih kih..

Then, Isnin, after selesai urusan pagi tu kat JB, it's showtime!
muehehehe...
keluar jalan-jalan, tengok wayang The Dinosaur Project ( <--- not recommended )
dengan my mucuk, kat area JB la opkos.
Ingat nak ajak jalan pegi Johor Premium Outlet (JPO) tapi dia cakap agak jauh, huhu,
okeh, surrender la kan.

my mucuk - kat Terminal Bas Larkin
Gi makan kat area terminal tu jugak, sebab senang terus nak naik bas untuk balik ke BP,
nanti kesian kat dia nak kena pegi jauh-jauh, then hantar kat terminal plak.
Jam 1600, terus naik bas, tu jelah ceritanya, hehe.

FS :
maaf, gambar berdua memang takde, kitorang tak snap foto berdua,
tunggu masa nikah nanti je, insyaAllah.. :D

0 kata-kata indah:

Post a Comment

terima kasih sebab sudi komen di entri ini,
sila datang lagi untuk memberi komen.

(^o^)

Entri Popular

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright Reserved © 2010-2015 musafir-di bumi-Tuhan. Powered by Blogger.