CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

17 September 2012

1st time naik coach komuter yang baru

Farah Zahid | 16:37 |

Yeehaaa!
Haha.. tajuk tak eksaited plak kan, muahahaha..
serius, agak teruja, maklumlah kan, dah lama tak naik komuter sejak habis zaman kat kampus.. lagi plak sekarang dah balik Johor, sah-sah bertahun la nak jumpa komuter, hua hua hua..
oleh sebab dah berkurun tak naik pengangkutan awam, tak main dah tiket-tiket ni, jadi token dah, especially LRT. aku tengok 1st time dah macam token main kasino je, huh!

ni gambar aku snap dalam coach komuter yang baru.
aku naik dari stesen kat Sg. Gadut, Negeri Sembilan, then akan stop kat KL Sentral, fuhh.. makan sejam lebih jugak neh..

Published with Blogger-droid v2.0.6

0 kata-kata indah:

Post a Comment

terima kasih sebab sudi komen di entri ini,
sila datang lagi untuk memberi komen.

(^o^)

Entri Popular

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright Reserved © 2010-2015 musafir-di bumi-Tuhan. Powered by Blogger.