CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

10 August 2012

Tunggu kad jemputan dari aku plak!

Farah Zahid | 08:32 |
Salam sejahtera ke atas sekalian kamu...

*Pesanan tak berbayar,
entri ini bersifat peribadi tapi tak lucah,
maka sila tekan pangkah di hujung browser kalo tak mau terus membaca.

@KLIA, masa hantar mak abah atok gi umrah
Aku nak kawen!
motif?
haha, nak kawen kena ada motif jugak ke?
malas aku nak kisahkan apa motifnya,
yang penting kawen, kawen dan kawen, yeaaaaaa!
opsss.. over-excited, tapi aku yang taip entri ni tak la sampai tergolek jatuh sebab excited tahap gaban, haha.

enchek mucuk yang suka memancing

Mood kawen semakin menggila, argghhhhh!
kadang stress atas macam-macam sebab, amek kau..
antara penyebabnya,
bila sedara-mara duk bertanya bila nak kawen, bila nak buat kenduri, bla-bla-bla...
dan bila tengok semakin banyak nama fesbuk aku ditag pada gambar kad jemputan kawen kawan-kawan yang penah aku kenal sejak umur 7 tahun sampai umur separuh abad nih..
lagi, bila perasaan cemburu tengok kawan-kawan seangkatan dah dapat baby yang kiut-miut..
ohhhh.. betapa tak stressnya aku?

aku penah la cerita pasal ni kat enchek mucuk aku,
dia pun stress jugak sebab mengalami benda yang sama macam aku,
hahahahah.. kesian dia...
tapi ubat stress dia gi memancing, tadaaaa!
see? merata jugak dia pegi ikut trip mancing,
dan antara tempat yang masuk dalam wishlist dia ialah trip ke Tasik Kenyir,
namun ada syarat, aku cakap aku mesti ikut dia pegi trip tu..
dia ketawa, sambil cakap,
"of cos, saya akan bawak awak jugak ke sana lepas kita kawen, ok?"
yeayyyy, suka, suka... :)

trip Tioman enchek mucuk, dapat giant kerapu

FS :
sori, ada plak gambar enchek mucuk, mohon tolong doakan yang terbaik untuk kitorang,
maceh korang semua, sayang korang! :)

7 comments:

  1. Kalau dah sampai seru tu, elok jangan lengahkan... soal rezeki, yakin saja...

    ReplyDelete
  2. cepat2 kawen k.. :)

    ReplyDelete
  3. terima kasih.. mudah2an urusan semua dipermudahkan.. :)

    ReplyDelete
  4. amin.. semoga segala2nya berjalan lancar. dan semoga berbahgia hinggalah ke anak cucu.. amin

    ReplyDelete
  5. akak doakan di cepatkan jodoh korang.
    mcm seronok jea dapat pi memancing ni..hehe

    ReplyDelete

terima kasih sebab sudi komen di entri ini,
sila datang lagi untuk memberi komen.

(^o^)

Entri Popular

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright Reserved © 2010-2015 musafir-di bumi-Tuhan. Powered by Blogger.