CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

14 August 2012

Mengimbau zaman dapat-hantar kad raya

Farah Zahid | 13:40 |
Salam sejahtera ke atas sekalian kamu...

suka, suka!

Teringat zaman kegemilangan kad raya beberapa tahun lepas,
kira-kira masa umur aku area 20-an la agaknya, muda lagi kot masa tu,
hahaha, perasan!

Syiok seh, sesi hantar kad raya, pastu kita dapat kad raya dari geng-geng,
siap balas lagi, kalo tak balas rasa macam tak seronok plak, huu~
nak-nak kad raya yang lawo-lawo, cantik, hensem, eh? ada eh kad raya hensem?
huiiii, gila-gila sayangnya kat kad raya tu, simpan elok-elok, tak kasi kotor, berkedut,
kenangan beb, kenangan.. ( sekarang entah ke mana pegi, kih kih kih )
penah dulu, siap gantung kat dinding buat perhiasan, maklum la, rumah takde dekorasi yang lawo-lawo, jadinya hiasan kad raya pun jadilah, hee...

Tahun ni, kurang bajet, tapi masih hantar kad raya kat kawan-kawan rapat,
siap hantar kad raya kat MB, kat DYMM Sultan, kat YdP Agong pun,
tapi masih belum dapat balasan, setakat ni baru dapat dari MB Johor. ( gambar yang atas tu )

InsyaAllah,
tahun depan panjang umur, ada kesempatan, ada rezeki lebih,
rancangnya nak hantar pada pembaca yang nak kad raya,
tak dapat yang special, yang simple dan unik, pun boleh, hehehe..


FS :
Ramadhan semakin pantas nak tinggalkan kita, kejap sungguh masa berlalu..

0 kata-kata indah:

Post a Comment

terima kasih sebab sudi komen di entri ini,
sila datang lagi untuk memberi komen.

(^o^)

Entri Popular

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright Reserved © 2010-2015 musafir-di bumi-Tuhan. Powered by Blogger.